lo b

Teakhouten kasten

De mooiste teakhouten kasten vindt u op landelijke-meubels.eu. Teakhouten kasten van ons staan tevens garant voor kwaliteit en extra cachet aan uw huis. Een teakhouten kast is gemaakt van het gelijknamige hout uit Zuidoost Azië. Teak wordt daarnaast ook nog erg veel gebruikt voor de scheepsvaart omdat het hout zeer goed bestand is tegen weer en wind. Dat het in de scheepsvaart en ook in de meubelindustrie vaak gebruikt wordt, komt ook door de geweldige eigenschappen van het hout.

Eigenschappen van uw teakhouten kast

Onze teakhouten kasten zijn gemaakt van loofhout dat aangeplant wordt in de tropen van Zuidoost Azië. In tegenstelling tot andere loofhoutsoorten, is teak erg goed bewerkbaar. Daarnaast hebben onze teakhouten kasten als eigenschappen dat ze:

  • Weinig krimpen en uitzetten
  • Zeer hard zijn
  • Moeilijk te buigen zijn(waardoor uw teakhouten kasten veelal blijven zoals ze zijn aangeschaft
  • Veel gewicht kunnen dragen

Door al deze eigenschappen gaan onze teakhouten kasten tientallen jaren mee en kunt u daar dus van profiteren. Wees ook niet bang voor vlekken op onze teakhouten kasten, teak is goed schoon te houden en eenvoudig te onderhouden. Vloeistoffen, lak of beits dringen bij onze teakhouten kasten niet zo diep in het hout als bij naaldhout. Daardoor is het eenvoudig te schuren en dus ook eenvoudig te lakken. Onze teakhouten kasten hoeven maar met weinig lagen gelakt, gebeitst of geïmpregneerd te worden.

Andere producten van teak

Naast onze teakhouten kasten zijn er in Nederland nog meer voorbeelden te vinden van beroemde producten van teakhout. De bekendste daarvan is waarschijnlijk van de Gouden Koets van de Koninklijke familie. Al in 1902 werd deze koets gemaakt en op iedere derde dinsdag van september vaart deze nog wel. Mede door dit voorbeeld zijn wij diep overtuigd van de kwaliteiten van onze teakhouten kasten. Om u nog verder te kunnen overtuigen, kijk verder op onze website over voorbeelden van teakhouten kasten en andere producten van landelijke-meubels.eu.

Aanbieding

Fissure Hoog Dressoir

Dressoir met 2 Deuren, 6 laden, 1 open vak 220cm
€1.999,00

Aanbieding

Fissure Winkelkast

Winkelkast met 2 deuren, 4 laden en 9 open vakken
€2.449,00