lo c

Landelijke woonwinkels

In heel Nederland zijn geen landelijke woonwinkels te vinden zoals landelijke-meubels.eu. Wij zijn gespecialiseerd puur in het beste hout en de mooiste meubels voor uw inrichting. Van alle landelijke woonwinkels durven wij onszelf de winkel te noemen op het gebied van de landelijke stijl. Net als alle andere landelijke woonwinkels, hebben wij een groot assortiment voor uw inrichting. Het grote verschil is dat wij, naast een ruim assortiment, ook de diepte in willen gaan. Van alle landelijke woonwinkels proberen wij bovenaan te staan als het gaat om:

  • Exclusiviteit
  • Service
  • (En onderaan met) De prijs

Puur hout maakt ons de beste

Het hout dat wij gebruiken voor onze meubels, proberen wij in een zo puur mogelijke uitstraling naar buiten te brengen. Standaard meubels kunnen alle landelijke woonwinkels maken. Wij willen ons onderscheiden. Vaak kiezen ketens landelijke woonwinkels ervoor om deze meubels in grote getalen te produceren en/of te verkopen. Wij willen meubels in onze winkel die het hout echt recht aandoen. Volgens ons past dit het beste bij een landelijke uitstraling van onze meubels. Alle landelijke woonwinkels kiezen voor een andere manier om landelijke meubels tot deze stijl te doen behoren, wij kiezen voor deze manier. Immers, juist in overeenstemming met de natuur is volgens ons het landelijke te bereiken. Ondanks de vele landelijke woonwinkels durven wij daarom te zeggen dat onze meubels puur de beste zijn.

Landelijke-meubels.eu is uniek

Landelijke woonwinkels worden steeds meer vertegenwoordigd in ketens. Deze landelijke woonwinkels hebben allemaal hetzelfde assortiment. Een grote massa aan producten dus. Hoewel wij een groot assortiment hebben en een winkel van 3000 m2 waarin u onze meubels kunt terugzien, proberen wij niet de massa te zijn. Wij willen met authentieke en unieke meubels komen voor u waarmee wij ons kunnen onderscheiden met de grotere landelijke woonwinkels ketens. Het is namelijk zonde als u heel veel geld uitgeeft aan meubels die overal hetzelfde zijn. Wij geloven dat u niet de massa van de grote landelijke woonwinkels achterna wilt lopen, maar uw eigen unieke meubels wilt kiezen. Dat kunt u doen bij landelijke-meubels.eu. Kijk verder op onze website voor meer informatie.

Aanbieding

Fissure Hoog Dressoir

Dressoir met 2 Deuren, 6 laden, 1 open vak 220cm
€1.999,00

Aanbieding

Fissure Winkelkast

Winkelkast met 2 deuren, 4 laden en 9 open vakken
€2.449,00