lo d

Landelijke inrichting

Landelijke-meubels.eu heeft de mooiste landelijke inrichting voor u. Op onze site zijn de allermooiste en meest exclusieve meubels te vinden voor uw landelijke inrichting. Met een landelijke inrichting voor uw woning haalt u een rijke en huiselijke stijl in huis. Deze brocante stijl leent zich door het typische plattelandskarakter die eraan verbonden is. In een typische landelijke inrichting horen spullen die een ouderwets typisch doorleefd karakter hebben, maar niet zozeer vallen onder het echte ‘antiek’.

Waarom een landelijke inrichting?

In eerste instantie raden wij u aan om verder te kijken op onze website om zelf te aanschouwen wat een typische landelijke inrichting inhoudt. Om een landelijke inrichting te krijgen, hoeft u niet alleen ouderwetse en doorleefde spullen te hebben. Afgewisseld met bijvoorbeeld een neutrale, moderne bank, kan uw huis nog steeds het landelijke karakter behouden. Kleed uw huis aan met accessoires of wissel uw meubels af. Zet moderne stoelen aan uw robuuste eikenhouten tafel. Uw huis in deze brocante stijl inrichten geeft uw huis karakter. De doorleefde uitstraling van bepaalde accessoires afgewisseld met de huiselijkheid van een teakhouten salontafel over een tapijt van koeienhuid bijvoorbeeld geven de uitstraling van een echte landelijke inrichting aan uw woonkamer.

Wat zegt een landelijke inrichting over u?

Een inrichting zegt iets over de smaak van een mens. Wat hij of zij mooi vindt. Naast een landelijke inrichting zijn er natuurlijk nog tal van andere mogelijkheden in smaak en stijlen. Zoals:

  • Barok
  • Modernisme
  • Roccoco
  • Gotiek

Maar er zijn nog tal van andere stijlen die overlappen met elkaar. Zoals het genoemde voorbeeld van de landelijke stijl met modernistische aspecten in uw huis. De kunst is om voor uzelf uit te zoeken welke stijl bij u past. Daarvoor is de landelijke inrichting een geschikt uitgangspunt voor. Met een landelijke inrichting als basis kunt u verschillende stijlen integreren in uw huis zonder het risico te lopen om er uiteindelijk achter te komen dat de door u gekozen stijl eigenlijk niets voor u is. Bepaalde stijlen zijn erg uitgedrukt, zoals de barok stijl. Omdat een landelijke inrichting over het algemeen beschouwd wordt als zeer huiselijk, is dit een veilige keuze om daarna bijvoorbeeld barok elementen in uw huis te integreren.

Aanbieding

Fissure Hoog Dressoir

Dressoir met 2 Deuren, 6 laden, 1 open vak 220cm
€1.999,00

Aanbieding

Fissure Winkelkast

Winkelkast met 2 deuren, 4 laden en 9 open vakken
€2.449,00